The music sounds better with you

Onze toppers

FULL SERVICE BOEKINGSKANTOOR

NIEUW BIJ PIERO!

KARAOKE PARTY

Wie wil er nu niet zingen? Dat kan met onze Karaoke show! Onder begeleiding van onze DJ en zanger maken we er met z’n allen een groot feest van!

Is er iemand even niet in de gelegenheid om te zingen dan draait onze DJ de lekkerste nummers of pakt zelf de microfoon voor een spetterend live optreden. 

ACTIE: van €950 voor €750,- (exc. BTW)

MYSTIC DJ

DJ SHERIF

Zeg je Mystic Lelystad, dan zeg je DJ Sherif! Deze DJ draaide voorheen de hele zaal plat met zoete beats en heerlijke classics. Sherif zorgt voor een geweldige sfeer tijdens uw feest of event.

Een betere DJ kan u zich niet wensen. 

DJ Sherif is exclusief te boeken bij PIERO&Partners

vanaf €395,- (exc. BTW)

Ooit een engel horen zingen?

ELVIRA KEIJSER

Al van kleins af aan heeft ze een passie voor muziek en in het bijzonder zingen.


Haar trackrecord is er een om door een ringetje te halen. Begonnen als achtergrond zangeres brak ze echt door bij een soulband in Almere.

Haar zuivere geluid en groot bereik maakt haar dan ook een geweldig artiest. Na een leuke periode in een echte mannen band, heeft ze voor zichzelf gekozen en niet onverdienstelijk

Elvira  is exclusief te boeken bij PIERO&Partners

Vanaf €275,- (exc. BTW)

Een feestje? BOEK

ROY OOSTWEEGEL

Roy zingt letterlijk zijn hele leven al, vanaf kleins af aan en op de middelbare school ging hij de schoolband in…. maar het begon pas echt serieus te worden na het oprichten van zijn band MOO! (mooi) in 2012 en zijn solo carrière in 2016. 

Roy past zijn repertoire aan op de wensen van het publiek of degene die hem boekt. Uiteraard zingt hij de bekende hits van toen en nu.

Roy  is exclusief te boeken bij PIERO&Partners

Vanaf €350- (exc. BTW)

MAKES US HAPPY

5/5

“Ik maak graag gebruik van de expertise van PIERO. Ze weten elk event tot een succes te maken. De juiste mensen op de juiste plek en hoge kwaliteit”

WIJ Komen graag met u in gesprek

GET the party started!

Neem contact met ons op